fbpx

Zonneboilersysteem

Profiteer van de voordelen van een zonneboilersysteem

Een zonneboilersysteem is een verzamelnaam voor verschillende soorten zonneboilers. Een zonneboilersysteem zet zonnewarmte om in warm water. Hierdoor produceert u dus gratis warm water voor de douche én ruimteverwarming. Een zonneboilersysteem is een duurzame vervanger van aardgas. Dit komt omdat er bij het gebruik van zonne-energie geen CO2 vrijraakt. Daarnaast raakt zonlicht nooit op! U bent met een zonneboilersysteem dus op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier bezig.

Snelle levering en installatie

Binnen drie weken geleverd en binnen een halve dag geïnstalleerd. Profiteer snel van uw zelf opgewekte warmte.

ISDE subsidie

Woningeigenaren kunnen vanaf 2021 subsidie aanvragen voor het nemen van een zonneboiler.

De overheid heeft deze subsidie in 2022 met 50% verhoogd!

Opbrengst gegarandeerd

Ook in de wintermaanden is het Smartline zonneboilersysteem functioneel. Zo heeft uw energierekening ook in de wintermaanden profijt van de zonneboiler!

Duurzaam beleggen

Met het Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 spaart u dubbelop. Met het duurzame karakter spaart u het milieu en het rendement is goed voor uw portemonnee.

Ons zonneboilersysteem bestaat uit de volgende

3 componenten:

1.

Heeft u de beschikking over een (eigen) dak voor de collector?

2.

Heeft u onder het dak plaats voor de compacte opslagmodule (60x68x60 cm)? 

3.

Heeft u voor na-verwarming een bestaande combi cv ketel, een hybride ketel, een boiler of een warmtepomp?

Benieuwd naar de kosten?

Kunt u deze vragen drie keer met ja beantwoorden? Dan is uw huis vrijwel zeker geschikt voor het Smartline zonneboilersysteem. De meest voorkomende uitvoering is onze Smartline 25 buis voor een schuin dak.

Zonneboiler warmtepomp

Smartline zonneboilersysteem

Er zijn vele verschillende soorten zonneboilersystemen. Wat dacht u van een Smartline zonneboilersysteem? Met dit systeeem draagt u eenvoudig een steentje bij aan een beter milieu, daarnaast zit u er altijd lekker warm en knus bij. Met een Smartline zonneboilersysteem wordt niet alleen u blij, maar ook uw portemonnee. Benieuwd naar de andere voordelen van een hybride zonneboilersysteem? Bekijk dan de advertentie hieronder.

Solesta zonneboilersysteem

Van duurzaamheid tot en met voordeel. Bij Solesta® 2.0 bent u verzekerd van verschillende voordelen.

 • Simpel
 • Duurzaam
 • Onafhankelijk
 • Voordelig
 • Gifvrij
 • Flexibel
 • State of the art

Service-afdeling van Solesta® 2.0

Via onze serviceafdeling kunt u (vervangende) onderdelen bestellen voor uw Silverline zonneboilersysteem zoals geleverd door het voorgaande bedrijf

Wat is een zonneboiler?

Een zonneboiler zet zonnewarmte om in warm water. De boiler wordt opgewarmd door de zon. Hierdoor kunt u gebruik maken van warm water. Boven op uw dak wordt een collector geplaats. Deze panelen lijken op zonnepanelen, maar zijn toch nét iets anders. Door de zonnecollector stroomt vloeistof. In de zonnecollector wordt water opgewarmd. U kunt daarom ook uw zonnecollector het beste richting het zuiden plaatsen. Dit is de plek waar de zon het langste schijnt. Wanneer het water warm genoeg is, wordt het doorgepompt naar de boiler. Vanaf de boiler wordt het weer doorgepompt naar bijvoorbeeld de wasmachine of de douch. Hierdoor kunt u genieten van lekker warm water. Voor meer informatie over de zonneboiler kunt u terecht op deze pagina.

Haal de zon in huis

Voordelen van een zonneboiler kopen? Technische levensduur langer dan 10 jaar, hoog rendement, onderhoudsvrij en binnen een mum van tijd terugverdiend. Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 gaat u duurzaam en voordelig de toekomst tegemoet.

Het hele jaar door een hoog rendement

Een zonneboiler systeem is niet alleen beter voor het milieu, maar brengt ook nog diverse andere voordelen met zich mee. Solesta® 2.0 heeft enkele voordelen voor u onder elkaar gezet.

 • Mogelijkheid tot ISDE-Subsidie
 • Terugverdientijd van 6 tot 9 jaar
 • Groeiend rendement van 11 tot 17%
 • Chemicaliënvrij
 • Installatie binnen één halve dag
 • App voor monitoren

Hoe handig is dat? Nadat u de app geïnstalleerd heeft en uw gegevens ingevuld heeft, kunt u precies zien hoeveel energie u opwekt met uw zonneboilersysteem. Zo heeft u nog meer gevoel bij de werking van het apparaat. Dit zal u misschien wel motiveren om tot nog meer energiebesparing over te gaan!

Geïnstalleerd door onze professionals

Wij willen dat u met een gerust hart een zonneboilersysteem koopt. Voor vragen of opmerkingen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

U kunt ook gebruik maken van onze serviceafdeling. Hier kunt u verschillende onderdelen bestellen voor uw zonneboilersysteem. Wij zorgen ervan voor dat uw bestelling binnen drie werkdagen geleverd wordt.

Heeft u nog vragen?

Technische levensduur langer dan 10 jaar, hoog rendement, onderhoudsvrij en binnen een mum van tijd terugverdiend. Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 gaat u duurzaam en voordelig de toekomst tegemoet. Zonneboiler kopen? Bekijk de onderstaande knop om inzicht te krijgen op de kosten van een zonneboiler.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hallo,

Kunnen wij u ergens mee helpen?