Wie zijn wij?

Solesta® 2.0 is dé innovator in zonneboilers voor de zakelijke én particuliere markt.

Dat specialisme vloeit voort uit onze visie op de toekomst. Wij geloven dat het inzetten van zonnekracht om hernieuwbare energie op te wekken de toekomst is. Daarom willen wij het voor iedereen makkelijk maken om voor duurzaam te kiezen. Onze zonneboiler is onderhoudsvrij, wordt binnen een halve dag geïnstalleerd en verdient zichzelf snel terug. Met de Smartline zonneboiler van Solesta® 2.0 bespaart u maximaal op uw gasverbruik en draagt u bij aan een beter milieu.

Woningcorporaties

Duurzaamheid is ook voor woningcorporaties een heet hangijzer. Begrijpelijk, want als woningcorporatie zorgt u in één klap voor een goede woning voor een groot aantal huurders (en dus: energieverbruikers). Met een Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 zijn uw huurders én uw corporatie voorbereid op de toekomst. Met als eerste stap: energielabel B in 2020.

Particulier

Investeren in een beter milieu wordt pas écht interessant als u er zelf wat aan heeft. Gelukkig is een Smartline  zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo stoot u gemiddeld ongeveer 400 kg minder CO2 uit per jaar. En dankzij ISDE-subsidie verdient u de zonneboiler binnen zes tot negen jaar terug.

Installateurs

Als installateur bent u het eerste aanspreekpunt voor consumenten die duurzaam om willen gaan met energie. De Smartline zonneboiler van Solesta® 2.0 is eenvoudig en zonder tilhulpmiddelen te installeren. Het systeem is binnen een halve dag geïnstalleerd en vergt weinig onderhoud. Al onze installateurs worden opgeleid om het Smartline zonneboilersysteem vakkundig te kunnen installeren.