fbpx

Wie zijn wij?

Solesta® 2.0 is dé innovator in zonneboilers voor de zakelijke én particuliere markt.

Dat specialisme vloeit voort uit onze visie op de toekomst. Het inzetten van de kracht van de zon om hernieuwbare energie op te wekken is die toekomst, geloven wij. Daarom willen we het voor iedereen makkelijk maken om voor duurzaam te kiezen.

Onze Smartline zonneboilersysteem is dan ook onderhoudsvrij, wordt binnen een halve dag geïnstalleerd en verdient zichzelf snel terug. De zon doet het werk, en u ontvangt het rendement.

Woningcorporaties

Duurzaamheid is ook voor woningcorporaties een heet hangijzer. Begrijpelijk, want als woningcorporatie zorgt u in één klap voor een goede woning voor een groot aantal huurders (en dus: energieverbruikers). Met een Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 zijn uw huurders én uw corporatie voorbereid op de toekomst. Met als eerste stap: energielabel B in 2021.

Particulier

Investeren in een beter milieu wordt pas écht interessant als u er zelf wat aan heeft. Gelukkig is een Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo stoot u gemiddeld ongeveer 400 kg minder CO2 uit per jaar. En dankzij ISDE-subsidie verdient u de zonneboiler binnen vijf tot acht jaar terug.

Installateurs

Als installateur bent u vaak het eerste contactpunt voor consumenten die duurzaam om willen gaan met energie. Met de Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 maken we het u én de consument heel gemakkelijk om energie te besparen. Daarom trainen we installateurs om onze Smartline zonneboilers te installeren. Zo installeert u eenvoudig en snel, zonder tilhulpmiddelen.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hallo,

Kunnen wij u ergens mee helpen?