fbpx

Zonneboiler installateur

Onze vakmensen helpen u graag verder

Bent u op zoek naar een zonneboiler installateur? Onze specialisten staan graag voor u klaar. De zonneboilers van Solesta 2.0 behoren tot hét A-merk zonneboilers. Daarnaast is elk soort zonneboiler van Solesta 2.0 duurzaam. Alle zonneboilers van Solesta 2.0 dragen daarom mee aan een beter milieu en een energiezuinigere woning. Onze zonneboiler installateurs kunnen binnen een halve dag uw Solesta 2.0 zonneboiler installeren. Wij staan graag klaar voor u als particulier of woningcorporatie. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees van snel verder!

Snelle levering en installatie

Binnen drie weken geleverd en binnen een halve dag geïnstalleerd. Profiteer snel van uw zelf opgewekte warmte.

ISDE subsidie

Woningeigenaren kunnen vanaf 2021 subsidie aanvragen voor het nemen van een zonneboiler.

De overheid heeft deze subsidie in 2022 met 50% verhoogd!

Opbrengst gegarandeerd

Ook in de wintermaanden is het Smartline zonneboilersysteem functioneel. Zo heeft uw energierekening ook in de wintermaanden profijt van de zonneboiler!

Duurzaam beleggen

Met het Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 spaart u dubbelop. Met het duurzame karakter spaart u het milieu en het rendement is goed voor uw portemonnee.

Ons zonneboilersysteem bestaat uit de volgende

3 componenten:

1.

Heeft u de beschikking over een (eigen) dak voor de collector?

2.

Heeft u onder het dak plaats voor de compacte opslagmodule (60x68x60 cm)? 

3.

Heeft u voor na-verwarming een bestaande combi cv ketel, een hybride ketel, een boiler of een warmtepomp?

Benieuwd naar de kosten?

Kunt u deze vragen drie keer met ja beantwoorden? Dan is uw huis vrijwel zeker geschikt voor het Smartline zonneboilersysteem. De meest voorkomende uitvoering is onze Smartline 25 buis voor een schuin dak.

Zonneboiler warmtepomp

Smartline zonneboiler

Met een zonneboilersysteem kunt u zonnewarmte omzetten in warm water. Er wordt dus gebruik gemaakte van zonne-energie. Om het systeem te laten werken heeft u een zonneboiler en zonnecollectoren nodig. Vervolgens worden er vacuümbuizen op uw dak gemonteerd. Het verwarmde water van deze buizen wordt naar een opslagmodule geleid. De module staat aangesloten op uw combiketel. De ketel bespaart aanzienlijk veel gas omdat het water niet meer verwarmd hoeft te worden. In geval van een elektrische boiler kan het zonneboilersysteem enorme kosten besparen op uw elektriciteitsverbruik. Op die manier kunt u zuiniger omgaan met uw gas en/ of energiegebruik. 

Een smartline zonneboiler heeft naast de gas en energiebesparing nog veel meer voordelen te bieden:

  • Er is er nauwelijks onderhoud aan de installatie, daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.
  • Uw huis wordt ook meer waard na installatie van de zonneboiler.
  • Uw woning krijgt een hoger energielabel.
  • U kunt alles eenvoudig bijhouden via de App.
  • Zelfs in de winter kunt u profijt hebben van een Smartline zonneboiler.
  • Minimale waterverspilling.
  • Het water in uw huis zal sneller warm worden.

Solesta 2.0 Smartline

De slimste zonneboiler van Nederland! Vrij van chemicaliën, geruisloos en standaard 2 jaar garantie* op alle componenten.

  • Hogere woningwaarde en energielabel
  • Binnen vier uur geïnstalleerd
  • 50% besparing op energiekosten voor warm water

Service-afdeling van Solesta® 2.0

Via onze serviceafdeling kunt u (vervangende) onderdelen bestellen voor uw Silverline zonneboilersysteem zoals geleverd door het voorgaande bedrijf

Haal de zon in huis

Voordelen van een zonneboiler kopen? Technische levensduur langer dan 10 jaar, hoog rendement, onderhoudsvrij en binnen een mum van tijd terugverdiend. Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 gaat u duurzaam en voordelig de toekomst tegemoet.

De zonneboiler installateur

De Smartline zonneboiler is in een halve dag, ongeveer vier uur te installeren. U kunt er zelf voor kiezen of u de Smartline door een onafhankelijke zonneboiler installateur wilt laten installeren of door een van onze vakmensen. Als u voor een zonneboiler installateur van ons kiest, weet u zeker dat het werk goed verricht wordt. Onze installateurs hebben een opleiding gevolgd en kunnen binnen een korte tijd de zonneboiler vakkundig installeren.

Voor de installatie moet de zonneboiler installateur zowel binnen als buiten werken. Binnen wordt de opslagmodule in de buurt van de CV-ketel geplaatst en wordt deze module aangesloten op de koud–waterleiding. Vervolgens wordt de opslagmodule aangesloten aan de koud-waterinlaat van de CV-ketel. Zo levert de Smartline zonneboiler het warme water aan alle warmwaterkranen in uw huis.

Buiten wordt de zonnecollector geïnstalleerd door onze zonneboiler installateur. Tijdens installatie wordt deze aangesloten op de opslagmodule. Met de Solesta app kunt u makkelijk de werking en besparingen van het zonneboilersysteem in de gaten houden. Wilt u weten hoe het systeem in elkaar zit? Bekijk dan de systeemopbouw.

Woningcorporaties

Duurzaamheid is ook voor woningcorporaties een heet hangijzer. Begrijpelijk, want als woningcorporatie zorgt u in één klap voor een goede woning voor een groot aantal huurders (en dus: energieverbruikers). Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 zijn u huurders én uw corporatie voorbereid op de toekomst. Met als eerste stap: energielabel B in 2020.

Particulier

Investeren in een beter milieu wordt pas écht interessant als u er zelf wat aan heeft. Gelukkig is een zonneboiler van Solesta® 2.0 goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo stoot u gemiddeld ongeveer 400 kg minder CO2 uit per jaar. En dankzij ISDE-subsidie verdient u de zonneboiler binnen vijf tot acht jaar terug.

Installateurs

Als installateur bent u vaak het eerste contactpunt voor consumenten die duurzaam om willen gaan met energie. Met de zonneboiler van Solesta maken we het u én de consument heel gemakkelijk om energie te besparen. Daarom trainen we installateurs onze zonneboilers te installeren. Zo installeert u eenvoudig en snel, zonder tilhulpmiddelen.

Neem contact met ons op

Onze zonneboilers zijn geschikt voor zowel particuliere woningen als voor wooncorporaties. U kunt makkelijk contact met ons opnemen door het contactformulier onderaan de pagina in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vragen.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hallo,

Kunnen wij u ergens mee helpen?