fbpx

Zonneboiler prijzen

Profiteer van een ISDE-Subsidie én verhoog uw rendement

Profiteren van een Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0? Bekijk onze zonneboiler prijzen en ontdek of u ook kunt profiteren van de vele voordelen. Verhoog het rendement van uw spaargeld en profiteer van ISDE-Subsidie. Onze zonneboilers zijn binnen een halve dag bij uw woning geïnstalleerd. Hierna kunt u het rendement van de zonneboiler eenvoudig monitoren via onze app. Hiermee kunt u precies zien wat het u oplevert en hoeveel u bespaart. Er kunnen een aantal verschillen zitten in het type boilers. Onze zonneboiler werkt uitsluitend op straling van de zon. Op de markt zijn ook elektrische zonneboilers deze verbruiken echter veel stroom. Wij kunnen op zonnestraling 280L voor verwarmd tap water leveren op 38 graden.

Bent u benieuwd wat u kan besparen vul dan onze contact formulier in dan nemen wij contact met u op om een passende offerte te maken.

Snelle levering en installatie

Binnen drie weken geleverd en binnen een halve dag geïnstalleerd. Profiteer snel van uw zelf opgewekte warmte.

ISDE subsidie

Woningeigenaren kunnen vanaf 2021 subsidie aanvragen voor het nemen van een zonneboiler.

De overheid heeft deze subsidie in 2022 met 50% verhoogd!

Opbrengst gegarandeerd

Ook in de wintermaanden is het Smartline zonneboilersysteem functioneel. Zo heeft uw energierekening ook in de wintermaanden profijt van de zonneboiler!

Duurzaam beleggen

Met het Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 spaart u dubbelop. Met het duurzame karakter spaart u het milieu en het rendement is goed voor uw portemonnee.

Ons zonneboilersysteem bestaat uit de volgende 
3 componenten:

1.

Heeft u de beschikking over een (eigen) dak voor de collector?

2.

Heeft u onder het dak plaats voor de compacte opslagmodule (60x68x60 cm)? 

3.

Heeft u voor na-verwarming een bestaande combi cv ketel, een hybride ketel, een boiler of een warmtepomp?

Graag de kosten weten?

Kunt u deze vragen drie keer met ja beantwoorden? Dan is uw huis vrijwel zeker geschikt voor het Smartline zonneboilersysteem. De meest voorkomende uitvoering is onze Smartline 25 buis voor een schuin dak.

zonneboiler prijzen

Prijzen van een zonneboiler

Nadat u de zonneboiler prijzen heeft vergeleken is het natuurlijk ook van belang dat de voordelen helder zijn. Bij Solesta® 2.0 voorzien wij u van duidelijk omschreven voordelen. Er zijn verschillende soorten zonneboilers. Zo verwarmt u tot 280 liter water douchewater met een zonneboiler van 100 liter. Kijkend naar de terugverdientijd bedraagt deze gemiddeld 4 tot 8 jaar. Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik kan deze ook verkort worden naar 4 jaar. Wat precies de jaarlijkse besparing en terugverdientijd van een zonneboiler is, kunnen we helaas niet exact zeggen. Het aantal euro per jaar kan namelijk per huishouden verschillen. Benieuwd wat de prijs van een zonneboiler precies is? Neem dan contact met ons op.

Smartline Zonneboilersysteem

Wij voorzien verschillende woningen in Nederland van de slimste zonneboiler. Deze is geruisloos, vrij van chemicaliën en bevat standaard 2 jaar garantie op alle onderdelen.

  • Simpel
  • Duurzaam
  • Onafhankelijk
  • Voordelig
  • Gifvrij
  • Flexibel
  • State of the art

Service-afdeling van Solesta® 2.0

Via onze serviceafdeling kunt u (vervangende) onderdelen bestellen voor uw Silverline zonneboilersysteem zoals geleverd door het voorgaande bedrijf

Hoe werkt een zonneboiler?

Het water wordt met een zonneboiler voornamelijk verwarmd via zonlicht. En dus minder op zonwarmte. Hierdoor kunt u ook tijdens de wintermaanden genieten van een heerlijke warme douche. De infraroodstraling van de zon wordt via de zonneboiler heatpipes omgezet waardoor warm water ontstaat.

Heeft u water nodig? Dan stroomt het voorverwarmde water via de CV-ketel uw woning in. Als de temperatuur nog niet naar wens is dan warmt de CV-ketel het water ook nog eventjes na. Hierdoor heeft u altijd warm water op dé perfecte temperatuur.

Door gebruik te maken van zonne-energie kunt u diverse euro’s per jaar besparen. Wilt u meer weten over hoe dit precies werkt? Onze zonneboiler specialisten vertellen u er graag meer over.

 

Haal de zon in huis

Waarom u een zonneboiler van Solesta® 2.0 moet kopen? Ontdek onze 7 argumenten én wij overtuigen u van ons eigen Smartline Zonneboilersysteem.
Zonneboiler kopen?

Sterke service

Indien u besloten heeft om voor de zonneboiler van Solesta® 2.0 te kiezen ervaart u ook nog eens de Solesta Service

Installatie

Bij Solesta® 2.0 houden wij er bij het bepalen van de zonneboiler prijzen rekening mee dat deze binnen een halve dag is geïnstalleerd. Hierna kunt u namelijk meteen aan de slag om energie te besparen. Wanneer u een zonneboiler koopt, is dit dus ook inclusief installatie. In uw woning zal de zonneboiler dichtbij de Cv-ketel worden geplaatst. Ook zal deze aangesloten worden op de koud waterleiding. Daarnaast zal de zonneboilersysteem ook buiten op uw hellend of platte dak geïnstalleerd worden. Hierbij zal ook een aluminium onderstel bevestigd worden door onze monteurs. Dit wordt vervolgens aangesloten op de boiler waarna u de werking ervan eenvoudig kunt monitoren via onze app.

Zonneboiler kopen?

Woningcorporaties


Zonneboiler prijzen spelen evenals duurzaamheid een belangrijke rol binnen woningcorporaties. Zo geldt dit niet alleen voor hen, maar óók voor de huurders.

Particulier

Zonneboiler prijzen zijn voor particulieren een belangrijk punt. Zo is het investeren in een beter milieu vaak pas écht interessant als u hier zelf iets aan heeft.

Installateurs

Als het eerste contactpunt zijn installateurs vaak goed op de hoogte van zonneboiler prijzen. Hierna voorzien zij de consument ook van advies om de energie van hen te verduurzamen.

Haal de zon in huis!

Vanwege het faillissement van Solesta® 2.0 zijn de claims op de garantie van eerdere producten komen te vervallen. Wij hebben de inboedel en naam overgenomen. Ook leveren wij u de vervangende onderdelen waardoor u jarenlang goed bent voor zowel het milieu als uw eigen portemonnee. Bij Solesta® 2.0 kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hallo,

Kunnen wij u ergens mee helpen?