fbpx

Compacte zonneboiler

Met 50% ISDE-subsidie verhoging!

Bent u op zoek naar een compacte zonneboiler? Overweeg dan een zonneboiler van Solesta 2.0. De Smartline zonneboiler is misschien wel de zonneboiler waarnaar u op zoek bent. Er zijn verschillende soorten zonneboilers. De standaard zonneboiler kan 200 liter water verwarmen. Hiermee kunt u uw gehele centrale verwarming regelen. Met een driepersoons huishouden bespaart u al gauw ongeveer €350 per jaar. Een zonneboiler bestaat vooral uit water. Dit water wordt verwarmd door de zonnecollector op uw dak. Het verwarmde water kunt u gebruiken voor uw sanitair water. Wanneer u gebruik maakt van een zonneboiler combi kunt u er uw gehele huis mee verwarmen. Het overgebleven water wordt opgeslagen in de CV-ketel, oftewel het voorraadvat. Het water in het voorraadvat kan verwarmd worden tot de temperatuur die u maar wilt. De zonneboiler prijs verschilt door het type zonneboiler. Zo zijn er standaard zonneboilers, maar ook elektrische boilers. Voor welk soort zonneboiler gaat u?

Snelle levering en installatie

Binnen drie weken geleverd en binnen een halve dag geïnstalleerd. Profiteer snel van uw zelf opgewekte warmte.

ISDE subsidie

Woningeigenaren kunnen vanaf 2021 subsidie aanvragen voor het nemen van een zonneboiler.

De overheid heeft deze subsidie in 2022 met 50% verhoogd!

Opbrengst gegarandeerd

Ook in de wintermaanden is het Smartline zonneboilersysteem functioneel. Zo heeft uw energierekening ook in de wintermaanden profijt van de zonneboiler!

Duurzaam beleggen

Met het Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 spaart u dubbelop. Met het duurzame karakter spaart u het milieu en het rendement is goed voor uw portemonnee.

Ons zonneboilersysteem bestaat uit de volgende

3 componenten:

1.

Heeft u de beschikking over een (eigen) dak voor de collector?

2.

Heeft u onder het dak plaats voor de compacte opslagmodule (60x68x60 cm)? 

3.

Heeft u voor na-verwarming een bestaande combi cv ketel, een hybride ketel, een boiler of een warmtepomp?

Benieuwd naar de kosten?

Kunt u deze vragen drie keer met ja beantwoorden? Dan is uw huis vrijwel zeker geschikt voor het Smartline zonneboilersysteem. De meest voorkomende uitvoering is onze Smartline 25 buis voor een schuin dak.

Elektrische zonneboiler

Een zonneboiler van Solesta 2.0

Onze zonneboilers zijn voor bijna elk type woning geschikt. CV-zonneboilers kun op elk soort dak worden geïnstalleerd. Of u nu een plat dak heeft, of een schuin dak. Zowel particulieren als wooncorporaties kunnen bij ons terecht voor een compacte zonneboiler. Een zonneboiler brengt veel voordelen met zich mee:

  • Verlaag uw energie en gasgebruik
  • Snelle terugverdientijd
  • De waarde van uw huis
  • Geen chemicaliën. Hierdoor is er geen extra onderhoud nodig.
  • Snel geïnstalleerd

 

Solesta 2.0 Smartline

De slimste zonneboiler van Nederland! Vrij van chemicaliën, geruisloos en standaard 2 jaar garantie* op alle componenten.

  • Hogere woningwaarde en energielabel
  • Binnen vier uur geïnstalleerd
  • 50% besparing op energiekosten voor warm water

Service-afdeling van Solesta® 2.0

Via onze serviceafdeling kunt u (vervangende) onderdelen bestellen voor uw Silverline zonneboilersysteem zoals geleverd door het voorgaande bedrijf

Extra voordelige zonneboiler

Het is mogelijk om een subsidie aan te vragen na de aankoop en installatie van uw zonneboiler. Deze ‘investering duurzame energie’ subsidie kan tot nu toe tot 2025 worden aangevraagd. Hierdoor heeft u tegen een nóg voordeligere prijs uw Solesta 2.0 boiler! 

Woningcorporaties

Ook voor woningcorporaties is duurzaamheid van belang. Dit zorgt namelijk binnen één klap voor een duurzame woning voor een groot aantal huurders. Ben voorbereid op de toekomst!

Particulier

Investeren in het milieu? Vaak zet u dit pas door, zodra dit u zelf iets oplevert. Met onze zonneboiler denkt u zowel aan uw eigen portemonnee als het milieu. Installatie is eenvoudig, snel én zonder tilhulpmiddelen.

Installateurs

Een installateur is vaak het eerste aanspreekpunt bij consumenten die duurzaam omgaan met energie. Onze zonneboiler maakt het voor u gemakkelijk om te besparen. Snel, eenvoudig en zonder tilhulpmiddelen te installeren. 

Haal de zon in huis!

Technische levensduur langer dan 10 jaar, hoog rendement, onderhoudsvrij en binnen een mum van tijd terugverdiend. Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 gaat u duurzaam en voordelig de toekomst tegemoet. Krijg direct inzicht in de kosten via de button hieronder!

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hallo,

Kunnen wij u ergens mee helpen?