Subsidie zonneboiler

Verhoog het rendement met een ISDE-Subsidie 

In de zoektocht naar een zonneboiler is het van belang u zich verdiept in de subsidieregelingen. Subsidie zonneboiler bij Solesta® 2.0? Als particulier komt u bij Solesta® 2.0 in aanmerking voor een subsidie op uw zonneboiler tussen de €650 en €950. U kunt voor elke zonneboiler subsidie krijgen. Hoeveel deze subsidie exact zal zijn, hangt af van het type zonneboiler. Voordat u in aanmerking komt voor de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) dient u aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Zo dient de zonneboiler in Nederland geïnstalleerd te zijn én dient de aanvraag binnen 6 maanden na het afsluiten van de koopovereenkomst ingediend te worden. Om de subsidie op uw zonneboiler zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen hebben wij de voorwaarden voor u op een rijtje gezet.  

Snelle levering en installatie

Binnen drie weken geleverd en binnen een halve dag geïnstalleerd. Profiteer snel van uw zelf opgewekte warmte.

ISDE subsidie

Woningeigenaren kunnen vanaf 2021 subsidie aanvragen voor het nemen van een zonneboiler.

Het aanvragen van de ISDE-subside regelen wij!

Opbrengst gegarandeerd

Ook in de wintermaanden is het Smartline zonneboilersysteem functioneel. Zo heeft uw energierekening ook in de wintermaanden profijt van de zonneboiler!

Duurzaam beleggen

Met het Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 spaart u dubbelop. Met het duurzame karakter spaart u het milieu en het rendement is goed voor uw portemonnee.

Ons zonneboilersysteem bestaat uit de volgende  
3 componenten:

1.

Heeft u de beschikking over een (eigen) dak voor de collector?

2.

Heeft u onder het dak plaats voor de compacte opslagmodule (60x68x60 cm)? 

3.

Heeft u voor na-verwarming een bestaande combi cv ketel, een hybride ketel, een boiler of een warmtepomp?

Zou u graag een zonneboiler willen aanschaffen?

Kunt u deze vragen drie keer met ja beantwoorden? Dan is uw huis vrijwel zeker geschikt voor het Smartline zonneboilersysteem. De meest voorkomende uitvoering is onze Smartline 25 buis voor een schuin dak.

Subsidie zonneboiler

Wij regelen voor u de ISDE subsidie aanvraag

Als particulier kunt u een Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) aanvragen. Voordat deze aanvraag wordt goedgekeurd en u de subsidie zonneboiler ontvangt wordt bekeken of u aan alle voorwaarden voldoet. Hiermee begeleidt Solesta® 2.0 u van begin tot eind zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Indien u voldoet aan alle voorwaarden ontvangt u een subsidie op uw zonneboiler. De subsidie op een zonneboiler van Solesta® 2.0 bedraagt over het algemeen ergens tussen de €650 en €950. Hoeveel de subsidie precies bedraagt is onder anderen afhankelijk van het type zonnecollecter op uw woning.

 

 • Indienen van de subsidieaanvraag binnen 6 maanden ná het afsluiten van de koopovereenkomst
 • De investering heeft vóór de subsidieaanvraag plaats gevonden, bij de aanvraag is het apparaat dus betaald én in gebruik genomen
 • Bij de aanschaf is sprake van een nieuw apparaat, hierbij dient een bewijs van aanschaf én betaling van uw eigendom toegevoegd te worden
 • De installatie van het apparaat is op Nederlands grondgebied
 • Het verwijderen van het apparaat binnen één jaar is verboden

Wij begrijpen dat bovenstaande voorwaarden liever door iemand anders laat regelen. Daarom regelen wij dit bij Solesta 2.0!

 

Ons Smartline Zonneboiler systeem

Naast de voordelige subsidie bij Solesta® 2.0 bieden wij meer voordelen voor ons Smartline Zonneboiler systeem. Hierdoor kunt u niet meer om ons heen.

 • Simpel
 • Duurzaam
 • Onafhankelijk
 • Voordelig
 • Gifvrij
 • Flexibel
 • State of the art

Ontdek alle mogelijkheden

Naast de subsidie op onze zonneboiler tussen de €650 en €850 zijn er meer argumenten om bij Solesta® 2.0 aan de deur te kloppen. Zo hebben wij 7 redenen opgesteld om bij ons een zonneboiler aan te schaffen. Deze zijn van kracht op een Smartline Zonneboiler systeem van Solesta® 2.0.

Hoe werkt een zonneboiler?

dIn tegenstelling tot zonnepanelen, werkt een zonneboiler op basis van zonlicht in plaats van warmte. De infraroodstraling van de zon wordt omgezet via de zonneboiler heatpipes. Hiermee bent u dus ook tijdens de koudere wintermaanden voorzien van een heerlijke warme douche!

De temperatuur nog niet naar wens? Geen probleem. Dan verwarmt de CV-ketel het water eenvoudig bij. Geniet dus van een watertemperatuur naar eigen gemak. Via de CV-ketel stroomt het warme water vervolgens uw huis binnen.

Om in aanmerking te komen met een nieuwe zonneboiler, is het belangrijk dat u eerst contact opneemt met uw gemeente. Bij sommige gemeentes is het namelijk verplicht om een omgevingsvergunning te hebben. Wanneer u deze vergunning niet heeft, mag de plaatsing van uw type zonneboiler niet doorgaan. Zorg er daarom voor dat u dit altijd op tijd navraagt. Zodat uw omgevingsvergunning is aangevraagd, voordat wij beginnen met de plaatsing van uw zonneboiler. Wij kunnen onze installatie namelijk alleen starten bij een woning waarvoor de omgevingsvergunning is goedgekeurd of niet nodig is. 

Welke zonneboiler u kiest is helemaal aan u. Voor extra informatie kunt u gebruik maken van onze contactpagina. 

 

Haal de zon in huis

Hoe intenser u de Smartline zonneboiler gebruikt, hoe korter de terugverdientijd bedraagt! Over het algemeen zien wij dat de terugverdientijd 6 tot 9 jaar bedraagt. De zonneboiler terugverdientijd kan verkort worden tot 5 jaar bij een 3-persoonshuishouden waarbij zowel in de avond als ochtend gedoucht wordt.
Zonneboiler kopen?

Rendement verhogen

De afgelopen jaren is het rendement op uw spaargeld via de bank te verwaarlozen. Wij bieden u daarom een perfect alternatief om tóch voldoende rendement uit uw spaargeld te halen. Uit onze berekeningen blijkt namelijk dat het rendement op uw spaargeld bij Solesta® 2.0 tussen de 11% en de 17% ligt. Dit is onder anderen afhankelijk van de subsidie zonneboiler. Bent u al nieuwsgierig over het subsidie krijgen?

 

Service-afdeling

Onze serviceafdeling staat voor u klaar als het gaat om productvervanging. Zo kunt u via de Solesta® 2.0 Service eenvoudig onderdelen bestellen die aan vervanging toe zijn. Bekijk onze winkel en bestel eenvoudig de benodigde artikelen. Zo streven wij naar de best mogelijke service om u volledig te ontzorgen. Heeft u nog vragen over de aanschaf en installatie van een zonneboiler? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Zonneboiler kopen?

Woningcorporaties

Duurzaamheid is ook voor woningcorporaties een heet hangijzer. Begrijpelijk, want als woningcorporatie zorgt u in één klap voor een goede woning voor een groot aantal huurders (en dus: energieverbruikers). Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 zijn u huurders én uw corporatie voorbereid op de toekomst. Met als eerste stap: energielabel B in 2020.

Particulier

Investeren in een beter milieu wordt pas écht interessant als u er zelf wat aan heeft. Gelukkig is een zonneboiler van Solesta® 2.0 goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo stoot u gemiddeld ongeveer 400 kg minder CO2 uit per jaar. En dankzij ISDE-subsidie verdient u de zonneboiler binnen vijf tot acht jaar terug.

Installateurs

Als installateur bent u vaak het eerste contactpunt voor consumenten die duurzaam om willen gaan met energie. Met de zonneboiler van Solesta maken we het u én de consument heel gemakkelijk om energie te besparen. Daarom trainen we installateurs onze zonneboilers te installeren. Zo installeert u eenvoudig en snel, zonder tilhulpmiddelen.

Haal de zon in huis!

Verhoog mede door subsidie zonneboiler het rendement op uw spaargeld. Wees dus goed voor uw eigen portemonnee én het milieu. Op naar een groenere én duurzamere toekomst. Wij staan naast u.