fbpx

Zonneboiler verwarming

Een zonneboiler verwarming is een systeem waarmee u uw woning kunt verwarmen. Er wordt een collector op het dak van uw woning geplaatst. In deze collector lopen leidingen met een vloeistof. Deze vloeistof wordt door de warmte van de zon opgewarmd. Vervolgens lopen deze leidingen door naar de boiler. Door de warmte wordt het water verwarmd en daardoor kunt u vervolgens genieten van een heerlijke warme douche en uw hele huis voorzien van sanitair water en een centrale verwarming! Het overgebleven water gaat naar de CV-ketel, oftewel het voorraadvat. Het water in het voorraadvat kan verwarmd worden tot de temperatuur die u zelf wilt. 

Snelle levering en installatie

Binnen drie weken geleverd en binnen een halve dag geïnstalleerd. Profiteer snel van uw zelf opgewekte warmte.

ISDE subsidie

Woningeigenaren kunnen vanaf 2021 subsidie aanvragen voor het nemen van een zonneboiler.

De overheid heeft deze subsidie in 2022 met 50% verhoogd!

Opbrengst gegarandeerd

Ook in de wintermaanden is het Smartline zonneboilersysteem functioneel. Zo heeft uw energierekening ook in de wintermaanden profijt van de zonneboiler!

Duurzaam beleggen

Met het Smartline zonneboilersysteem van Solesta® 2.0 spaart u dubbelop. Met het duurzame karakter spaart u het milieu en het rendement is goed voor uw portemonnee.

Ons zonneboilersysteem bestaat uit de volgende

3 componenten:

1.

Heeft u de beschikking over een (eigen) dak voor de collector?

2.

Heeft u onder het dak plaats voor de compacte opslagmodule (60x68x60 cm)? 

3.

Heeft u voor na-verwarming een bestaande combi cv ketel, een hybride ketel, een boiler of een warmtepomp?

Benieuwd naar de kosten?

Kunt u deze vragen drie keer met ja beantwoorden? Dan is uw huis vrijwel zeker geschikt voor het Smartline zonneboilersysteem. De meest voorkomende uitvoering is onze Smartline 25 buis voor een schuin dak.

Zonneboiler in de winter

Kies voor een Smartline zonneboiler systeem

Een Smartline zonneboiler is het nieuwste systeem van Solesta® 2.0. Door gebruik te maken van zonne-energie draagt u uw steentje bij aan het milieu en profiteert u zelf van vele andere voordelen. De Smartline zonneboiler is erg compact. Doordat de collectoren aangepast kunnen worden, kan de zonneboiler op elk soort dak worden geplaatst. Of u nu een plat dak of juist een schuin dak heeft, het kan allemaal!

In de collector stroomt alleen warm water, hierdoor kan het water in de collectoren nooit bevriezen. Doordat het water nooit kan bevriezen hoeft er dus ook geen gebruik worden gemaakt van een antivriesmiddel. Dit is voor u fijn, maar ook voor het milieu. Er is geen onderhoud nodig voor dit systeem. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van chemisch afval en dat is natuurlijk ook weer beter voor het milieu.

Smartline Zonneboilersysteem

De slimste zonneboiler van Nederland!

  • Hogere woningwaarde en energielabel
  • Maximaal besparen op gas
  • 50% besparing op energiekosten voor warm water

Duurzaam en voordelig uw woning verwarmen

Een zonneboiler verwarming is een duurzame vervanging van aardgas. Doordat u gebruik maakt van de zon i.p.v. aardgas komt er geen extra CO2 vrij. Dat is natuurlijk veel beter voor het milieu. Een zonneboiler verwarming is een investering waarbij u in de loop der jaren juist van profiteert. Het is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast ontvangt u een ISDE-Subsidie en bouwt u een rendement op uw spaargeld tussen de 11 en 17%! Benieuwd naar alle andere voordelen van een zonneboiler verwarming? Klik dan op deze link.

Binnen 4 uur geïnstalleerd

Ons team van professionals zorgt ervoor dat uw zonneboiler verwarming binnen 4u volledig wordt geïnstalleerd. Er zal altijd een erkend installateur bij u het systeem installeren. Zo kunt u direct beginnen met besparen. Door onze snelle installatie kunt u binnen een halve dag al energie opwekken!

Via de bijbehorende app kunt u precies zien hoeveel energie u opwekt. Zo krijgt u een beeld bij de werking van dit systeem. Het is altijd fijn om te zien wat een investering oplevert. Wie weet gaat u hierdoor in de toekomst wel op nog meer manieren energie besparen.

Service-afdeling van Solesta® 2.0

Via onze serviceafdeling kunt u (vervangende) onderdelen bestellen voor uw Silverline zonneboilersysteem zoals geleverd door het voorgaande bedrijf

Terugverdientijd

Wanneer u een zonneboiler verwarming koopt, ontvangt u een subsidie en bouwt u een rendement op. Maar dat is niet alles! Ook kunt u uw zonneboiler verwarming terugverdienen. Wanneer u in een huishouden woont bestaande uit 4 of meer personen, schatte wij een terugverdientijd van 6 tot 9 jaar! Wat dit exact zal zijn kunnen wij helaas niet precies voor u zeggen. Dit komt omdat uw terugverdientijd te maken heeft met de mate van gebruik.

zonneboiler prijzen

Haal de zon in huis

Ga nú voor verandering en draag uw steentje bij aan een groenere en duurzamere toekomst. Daarnaast denkt u hiermee ook nog eens aan uw eigen spaarvarkentje. Win-win, toch?

Woningcorporaties

Duurzaamheid is ook voor woningcorporaties een heet hangijzer. Begrijpelijk, want als woningcorporatie zorgt u in één klap voor een goede woning voor een groot aantal huurders (en dus: energieverbruikers). Met een zonneboiler van Solesta® 2.0 zijn u huurders én uw corporatie voorbereid op de toekomst. Met als eerste stap: energielabel B in 2020.

Particulier

Investeren in een beter milieu wordt pas écht interessant als u er zelf wat aan heeft. Gelukkig is een zonneboiler van Solesta® 2.0 goed voor het milieu én uw portemonnee. Zo stoot u gemiddeld ongeveer 400 kg minder CO2 uit per jaar. En dankzij ISDE-subsidie verdient u de zonneboiler binnen vijf tot acht jaar terug.

Installateurs

Als installateur bent u vaak het eerste contactpunt voor consumenten die duurzaam om willen gaan met energie. Met de zonneboiler van Solesta maken we het u én de consument heel gemakkelijk om energie te besparen. Daarom trainen we installateurs onze zonneboilers te installeren. Zo installeert u eenvoudig en snel, zonder tilhulpmiddelen.

Heeft u nog vragen?

Wij snappen dat u nog met vragen of opmerkingen zit. U kunt makkelijk ons contactformulier invullen onderaan de pagina of onze gegevens vinden op onze contactpagina. Daar helpen we u graag verder! 

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Scan de code
Hallo,

Kunnen wij u ergens mee helpen?